Suchman fenyegetőzött, majd szétverte az MSZP standját

2014. szeptember 02. kedd 16:45

Suchman fenyegetőzött, majd szétverte az MSZP standját

Kampánymunkájuk végzése közben rontott rá a marcali MSZP-sekre Suchman Tamás volt privatizációs miniszter – írta kedden délután az Index.

A portál információi szerint Somogy megyei párttársai tettek büntetőfeljelentést Suchman Tamás ellen, miután ő a hétvégén megpróbálta kikergetni a kampányoló MSZP-seket Marcaliból: szétverte a párt standját és fizikailag megfenyegette az aláírásokat gyűjtő szocialistákat.

Az MSZP somogyi listáján harmadik helyen álló Harján Dávid pénteken gyűjtötte a támogatásokat Marcaliban a piac előtt, ott volt Harján barátnője, valamint Horváth Zoltán, az MSZP marcali elnöke, Mészáros Géza városi elnökhelyettes és Sárdi Árpád, a szocialisták jelenlegi megyei listavezetője is.

Harján elmondása szerint – amint az Indes beszámolt róla – Suchman Tamás többször elautózott a piac előtt, majd gyalog indult el a pult felé. Az egykori miniszter a tanúk szerint ordítozva közelített. Sárdi próbálta megállítani, de félrelökte és magából kikelve üvöltötte Harjánnak: „Mit keresel az én városomban?" Ráborította a standot, amely darabjaira esett szét. Suchmant igyekeztek megfékezni, de ő továbbra is ordítozott: „Három percet adok!"

Bővebben ITT.

Forrás: Index – Fotó: Kálmándy Ferenc