Rengeteg nehéz sorsú gyermek álmát váltották valóra

2016. december 09. péntek 13:45

Rengeteg nehéz sorsú gyermek álmát váltották valóra

Közel 350 hátrányos helyzetű gyermek számára varázsolta különleges nappá december 7-ét az Őrangyalok Napja.

A jótékonysági kezdeményezéshez kapcsolódó online aukción 1 290 000 Ft gyűlt össze, melyet további gyermekálmok megvalósítására fordít az alapítvány.

Az Őrangyalok Napja a budapesti Ötvenhatosok terén különböző gyerekprogramokkal, élelemcsomagokkal és ajándékokkal, továbbá sztárfellépőkkel varázsolta felejthetetlen élménnyé a hátrányos helyzetű gyermekek megsegítésére szervezett napot. Radics Gigivel, Kökény Attilával, Zoltán Erikával, Szandival, Dobrádi Ákossal, Torres Danival, Bódi Csabival, valamint a rendezvény háziasszonyával, Nagy Adrival is találkozhattak, együtt énekelhettek a gyerekek.

Böde Dániel, a nyári Európa-bajnokságon gólt szerző magyar válogatott labdarúgó érkezése volt a nap egyik fénypontja: a Ferencváros játékosával ajándékai átadása előtt is minden gyermek azonnal fotózkodni akart.

A jótékonysági kezdeményezéshez a Sláger FM és a Sláger TV is csatlakozott, a helyszínen élő kívánságműsorral, interjúkkal és többszöri bejelentkezésekkel tette elérhetővé a rendezvényt a hallgatók és nézők számára egyaránt.

Az Őrangyalok Napja jótékonysági aukciója keretében 2016. november 25. és december 7. között elérhető volt többek között Dzsudzsák Balázs dedikált meze, Erdei Zsolt boxkesztyűje és Dávid Kornél Chicago Bulls meze, illetve számos további sportlegenda relikviái.

A www.orangyaloknapja.hu online aukcióján mindösszesen 1 290 000 Ft gyűlt össze, melyet az Őrangyalok Ligája teljes egészében a hátrányos helyzetű, elsősorban gyermekotthonokban élő gyermekek álmainak megvalósítására fordít.

EQM