"A rasszizmus és az erőszak a bukott baloldal aljassága"

2013. október 11. péntek 17:13

A Fidesz szerint "amióta betette a lábát Bajára a Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy szövetség, a várost ellepte az erőszak, a rasszizmus és a hazugság".

Zsigó Róbert, Baja fideszes polgármestere pénteki közleményében emlékeztetett arra: a Területi Választási Bizottság helyben hagyta azt a döntést, amely szerint a baloldal különösen súlyos jogsértést és hazugságot követ el, amikor azt állítja a Fidesz csalt az előző választáson.

"A hatalomért vergődő bukott baloldal azonban ma ennél is tovább ment, egy nyíltan rasszista, cigánygyűlölő játékot szerkesztett" - szerepel a közleményében, hozzátéve: ezzel a baloldal átlépte a magyar belpolitika soha át nem lépett határait.

Szerinte mindeközben ugyanazok hergelik a bajaiakat, akik az Orbán Viktort ábrázoló hungarocell szobor ledöntését szervezték és a levágott fejét hurcolták Budapesten. A kampányuk egyik vezető embere azt állítja, hogy "ezek technikák. Ki kell próbálni mindent" - olvasható a közleményben.

A rasszizmus, az erőszak és a hazugság nem technikák - közölte Zsigó Róbert -, "hanem a bukott baloldal gátlástalan aljassága, amelyből se a bajaik, se Magyarország nem kér többet".

 

(mti)